Арестуваха британския пастор за блудство с деца в Сливен

Той имал сдружение, занимавал се с проповедническа дейност
12 сеп 2019 18:10, Красимир Ангелов
23
Арестуваха британския пастор за блудство с деца в Сливен
Кадър: BBC

Английски гражданин е задържан днес за блудство с деца от ромската махала в Сливен, заяви за БТА говорителят на Окръжна прокуратура - Сливен Ваня Белева.

Още по темата
Мъжът е на 44 години с инициали Д.Х. и живее в квартал "Надежда" в Сливен. Както Dnes.bg съобщи, в британските медии по-рано днес се появи информация, че осъденият за педофилия англичанин Даниел Ериксон - Хъл се е спасил от британското правосъдие, като е станал пастор в ромската махала в града на стоте войводи.

Пребиваването му в страната обаче е законно. По думите на прокурор Белева, той е познат на прокуратурата, тъй като през 2016 година е била получена европейска заповед за арест от Великобритания за предаването му във връзка с разследване за сексуални престъпления. След излежаване на присъдата си, лицето се е върнало отново в България.

В Сливен мъжът имал регистрирано сдружение, като се занимавал с проповедническа дейност.

Срещу него е образувано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура - Сливен за извършени блудствени действия с повече от две малолетни лица. Мъжът е задържан за 24 часа, предстои да му бъдат повдигнати обвинения, като ще бъде поискана мярка за задържането му под стража за 72 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
такива се европейските ценности,,да не се заблуждаваме ..искам Путин за президент и премиер ..той е мъжага а не мека литка като наще по мияри
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ех, ако беше руснак! А той - британски "инвеститор"!
11
1
 
5
 
! Отговори
Антрополог преди 4 години
Нащя аборигени са по- лесни и бедни от оргиналните аборигени,аза тоя аборигените са играчки без душа нещо като фазаните в ловните стопанства.....
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не мога да кажа, че съм изненадан. Блудстват с деца, ама се обиждат на раса. Като онази банда нежни момченца от английския национален.
9
1
 
4
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
В тези махали родителите не продават ли децата си? Някой на някого не е платил ли? Защо такова обвинение само при християнските проповедници /без заяждане/?
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
англичанин+пастор=педофилангличанин-пастор=пияндурниксамо англичанин=***-веган-наркоман
7
0
 
21
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Педофилията е заболяване. Нелечимо. В случая, особено гнусно - да се крие зад Бог. В случаи като този химическата кастрация е оправдана. Дали етноса е знаел - това е друг въпрос. По съм склонен да мисля, че са знаели. Отделно, колкото и да е луд човек, да се засели в Маалата?! Още по това е ясно, че не му е чист косъма. Въобще, грозна картина, както и да я погледнеш.
6
3
 
28
 
! Отговори
<><> преди 4 години
Тук не мога да кажа че става дума за педофилия .....в тоя квартал пълнолетие се навършва на 10 години .....(такива им били обичаите) именно от тоя квартал е и най младата майка в България (11 год.) там майки и бащи вземат за нормално малолетните им деца да правят секс ....там бащите са сводници на дъщерите си ......сигурен съм че родители на тия деца са знаели за това какво прави "пастора" но като им дава по някой лев не е важно ....като нищо вече да му готвят сватба за някоя 13 годишна 1
5
1
 
21
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Трябва да бъде обесен, изкормен и разчекнат съгласно старата английска традиция.
4
7
 
26
 
! Отговори
НАТО ВЪН! преди 4 години
транс-атлантически ценности!Аз британец не педофил не познавам!
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега кой ще им купува фафли и бомбонкиРепортера на bbc го изгониха с тухли и камъни, в маалата си го иска. Сестра му станала сливенска мома ... оставете им го
2
6
 
31
 
! Отговори
И ся кво преди 4 години
Уж Путин бил лош , че ги вкарва в затвора за много години такива "борци за демокрация"
1
2
 
22
 
! Отговори
Е тоя нерез преди 4 години
е агент на кралицата. Да бъде освободен на часа и изпратен с почести